Миналата седмица всички следихме потресаващата история на 30 изоставени коне в

...
Миналата седмица всички следихме потресаващата история на 30 изоставени коне в
Коментари Харесай

Това е най-потресаващото нещо, което съм виждала през живота си! Разказва една от спасителите на конете в Осоговската планина

Миналата седмица всички следихме потресаващата история на 30 изоставени коне в Осоговската планина. Оказа се броят им е бил доста по огромен, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Голяма част от конете са премръзнали, умрели от мраз и апетит в планината, а притежателят им твърдеше, че ги е изгубил, само че не потърсил помощ. Стана ясно, че сякаш развъждането на коне върви по европрограми.

Тогава разбрахме за историята от спасителите – доброволците, които носеха храна на конете. Елица Димитрова е един от тях.

„ Това е най-потресаващото нещо, което съм виждала през живота си. Ужаси ме най-много гледката, когато видях онлайн кончетата. Те бяха слаби и колкото да си стояха на краката. В очите им се виждаше тяхното страдалчество ”, описа в „ Събуди се ” Елица.

„ Човек би трябвало да има сърце, с цел да гледа животни и да не го прави поради парите ”, добавя тя.

Елица Димитрова се надява прокуратурата да си свърши работата и да не се позволяват други случаи като този в Осоговската планина.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР